Jess Projects, jouw partner in de ‘war for talent’

‘The war for talent’ is een term die in 1997 werd geïntroduceerd in verschillende internationale publicaties. Het staat voor het competitieve klimaat om versterking in te lijven bij bedrijven. Anno 2022 is die ‘war for talent’ echter nóg groter geworden. Daarom profileert Jess Projects zich als jouw partner om de ideale aanwinst te vinden.

Recordaantal vacatures

 Nu de coronacrisis stilaan zijn einde lijkt te naderen – dat hopen we toch met zijn allen – durven steeds meer bedrijven weer te investeren. Om hun doelstellingen te bereiken hebben ze natuurlijk ook geschikte medewerkers nodig.

Het zorgt ervoor dat VDAB al enkele keren een recordaantal vacatures noteerde. Door het enorme aanbod blijven veel vacatures dan ook maandenlang open, terwijl bedrijven dringend nood hebben aan versterking. Dit kan een rem op de groei van de onderneming betekenen.

Rekrutering via Jess Projects

 Bij Jess Projects hebben we ruim 15 jaar ervaring in doelgerichte rekrutering. Bots je als ondernemer op de ‘war for talent’ en slaag je er maar niet in om een goede werknemer aan te trekken? Neem dan zeker eens contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden, zodat jouw onderneming op volle toerental kan blijven draaien.